18/03/2018
Familii Copii
O campanie a Ministerului Administratiei si Internelor prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Comunicate de presa

1.10.2008
In cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta sunt disponibile urmatoarele posturi: Ofiter specialist...
>>more

27.5.2008
În primul trimestru al anului 2008, pe teritoriul României au avut loc 3.972 incendii (în medie 44 pe zi), faţă de...
>>more

Sunteti aici: Home » Firme

Informeaza-te

Din afaceri stii cat de importanta este informatia. O informatie primita la timp si fructificata iti poate aduce profit in firma. In mod similar, o informatie de care nu stii din timp poate sa-ti aduca pierderi financiare colosale si chiar sa te oblige sa tragi obloanele.

Tot astfel, informatii cum ar fi starea cladirii, riscurile potentiale in zona, datele despre asigurari si despre necesarul pentru supravietuire, despre aptitudinile si nevoile angajatilor pot salva viata angajatilor firmei. Este bine sa stii din timp daca ai, printre angajati, oameni care stiu sa acorde prim ajutor, care au urmat cursuri de radioemitatori sau care au ca pasiune alpinismul.

Trebuie sa stii unde iti vei desfasura activitatea daca sediul tau este distrus, cu cine vei lucra daca principalii tai furnizori nu mai pot sa-ti livreze materii prime, de cate masini dispui, care sunt stocurile ce-ti asigura functionarea firmei pentru o perioada de timp, pana la revenirea la normalitate.

Cum folosesti aceste informatii? La fel ca in afaceri: impreuna cu ceilalti responsabili ai firmei pregatesti un plan. Trateaza-l cu aceeasi seriozitate cu care ai trata un plan de afaceri. Este vorba despre viitorul companiei tale.

Home Publicatii Site-uri utile Contacte www.sanseinplus.ro
© 2007 Ministerul Administratiei si Internelor. Toate drepturile rezervate.